Toolpack

Toolpack leverer bilinnredning spesialtilpasset ditt yrke. Vi har et stort utvalg av bilinnredning til rørleggere, håndverkere, elektrikere, installatører og andre yrkesgrupper.

Vi skreddersyr varebil-innredningen etter kundens behov. Kort leveringstid.

Hos oss får du alt du trenger til din servicebil!

Easypack gir deg smarte bilinnredninger

Prisgunstig og brukervennlig bilinnredning til servicebilenBilde093

Easypack er et fleksibelt reol-, hylle- og lagringssystem som passer i de fleste varebiler. Easypack produseres av aluzink stålplater som blir pulverlakkert. Dette gir stor styrke, lav vekt og lang holdbarhet. Standard farger er lys grå sidevanger og røde hyller.

Easypack har perforerte sidevegger som kan brukes som verktøyplate for oppheng av verktøy og utstyr. Easypack leveres i 2 høyder, 3 lengder og 2 dybder med 3 hylleplater som standard.

Systemet har regulerbar høyde slik at det lett kan tilpasses hjulbuer.

Easypack har et omfattende utvalg av tilbehør: plastbokser, skilleplater, opphengskroker, gummimatter m.m. Easypack leveres umontert med fester og monteringsanvisning. Du kan derfor velge å montere selv eller få utført monteringen hos en Toolpack-forhandler.

Easypack-hyller er produsert i Norge.

Varebilen bør være forberedt med minst 12 mm tykk treplate. Har du ikke treplate i varebilen? Kontakt en Toolpack-forhandler

Del denne siden

More...